Ajax warmt fans op met sfeervideo in aanloop naar allesbeslissend duel

Reacties

Ajax staat voor de uitdaging zich te plaatsen voor de knock-outfase van het Champions League-toernooi. De Amsterdammers gaan dinsdagavond de strijd aan met Valencia en bij winst is de ploeg zeker van overwintering. Met een fraaie video warmt de club zijn fans alvast op.

Ajax warmt fans op met sfeervideo in aanloop naar allesbeslissend duel
© Pro Shots

Met beelden uit eerdere wedstrijden van deze Europese campagne, commentaar uit binnen- en buitenland en shots van de Johan Cruijff Arena neemt Ajax vast een voorschot op eventueel vuurwerk in de ontmoeting met Valencia. Eerder dit seizoen schotelde Ajax zijn achterban al meerdere video's voor om de sfeer er vast in te krijgen.

Een gelijkspel tegen de Spanjaarden zou dinsdagavond al voldoende zijn voor de club om door te stoten naar de volgende fase van het miljardenbal. Als Ajax weet te winnen, sluit het Groep H ook meteen af als nummer één. Vorig seizoen was de ploeg van trainer Erik ten Hag in dit stadium al zeker van overwintering. Het sloot de groep uiteindelijk af als tweede achter Bayern München.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.