Ajax schuift Vos tijdelijk door naar eerste elftal

Reacties

Jong Ajax-trainer Dave Vos zal de komende tijd assistent-trainer zijn bij het eerste elftal. De beloftencoach schuift door na het ontslag van hoofdtrainer Maurice Steijn, die weer tijdelijk wordt opgevolgd door Hedwiges Maduro.

Ajax schuift Vos tijdelijk door naar eerste elftal
© Pro Shots

Maduro kwam begin dit seizoen naar Amsterdam als assistent-trainer, die taak verrichtte hij samen met Saïd Bakkati. Vos keerde begin dit jaar terug in Amsterdam en verlengde afgelopen zomer zijn verbintenis bij Ajax tot en met 2025.

Omdat Vos tijdelijk doorschuift, staat er komende vrijdag een andere trainer voor de groep van Jong Ajax, dat een uitwedstrijd speelt bij koploper Roda JC Kerkrade van de Keuken Kampioen Divisie. Yuri Rose schuift tijdelijk door naar de positie van hoofdtrainer, hij was eerder werkzaam als trainer van Ajax Onder-17 en sinds begin dit seizoen assistent van Vos.

Het lijkt erop dat de verschuivingen snel weer teruggedraaid kunnen worden, omdat Ajax inzet op John van 't Schip als nieuwe trainer van Ajax vanaf 1 november. Tussendoor speelt de nummer zeventien van de Eredivisie nog tegen Brighton & Hove Albion (Europa League) en PSV.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.