Ajax behoudt opvolger Heitinga bij beloften en breekt contract open

Reacties

Ajax heeft het contract met Dave Vos verlengd tot 2025. De trainer van Jong Ajax blijft daardoor nog minstens twee jaar verbonden aan de Amsterdamse club.

Ajax behoudt opvolger Heitinga bij beloften en breekt contract open
© Pro Shots

Vos had een aflopend contract. Nadat hij werd aangesteld als opvolger van de naar de hoofdmacht vertrokken interim-trainer John Heitinga maakte hij bij de Amsterdamse beloften veel indruk. Daardoor heeft de club besloten de verbintenis met twee seizoenen te verlengen.

Vos was eerder ook al in dienst van Ajax. Destijds werkte Vos tien seizoenen lang als jeugdtrainer bij de topclub. Na zijn aanstelling bij Rangers FC haalde Giovanni van Bronckhorst Vos echter als assistent-trainer weg bij de Amsterdammers.

Nadat Alfred Schreuder werd ontslagen en Heitinga werd doorgeschoven naar het eerste elftal keerde Vos terug bij de club. De talentvolle oefenmeester volgde Heitinga op en deed dat dus naar behoren. Dat deed technisch manager Klaas Jan Huntelaar besluiten hem langer te binden.

Oud-prof Yuri Rose wordt de nieuwe assistent van Vos bij Jong Ajax. De voormalig speler van onder meer De Graafschap, Heracles Almelo en FC Volendam was trainer van Ajax Onder-17, maar is nu toegevoegd aan de staf van Vos. Martijn Reuser volgt Rose op.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.