Ajax raakt vergeten miskoop kwijt aan club uit Ligue 2

Reacties

Hassane Bandé heeft een nieuwe club gevonden. De aanvaller, ooit voor miljoenen gehaald door Ajax, vertrekt uit Amsterdam. Het Franse Amiens SC heeft de buitenspeler uit Burkina-Faso overgenomen.

Ajax raakt vergeten miskoop kwijt aan club uit Ligue 2

Ruim acht miljoen euro betaalde Ajax in 2018 voor Bandé. KV Mechelen bleek er achteraf met de jackpot mee vandoor te zijn gegaan. De aanvaller kreeg snel last van een zware knieblessure en haalde nooit het niveau waar Ajax op gerekend had. Verder dan verhuurperiodes bij FC Thun (Zwitserland) en NK Istra (Kroatië) kwam de linksbuiten niet. In het eerste elftal van Ajax maakte hij in vier contractjaren geen enkele minuut.

Nu grijpt Bandé zijn kans in Frankrijk. Amiens staat momenteel tweede in de Ligue 2 en aast op promotie naar het hoogste niveau. Daar denkt de club Bandé goed bij te kunnen gebruiken. De club neemt de aanvaller definitief over van de regerend landskampioen. Zijn contract liep nog door tot medio 2024.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Ligue 2
Meer over Ligue 2
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.