Ajax-pechvogel Kudus maakt in Almere langverwachte rentree

Reacties

Mohammed Kudus gaat vrijdagavond zijn eerste officiële minuten van het seizoen 2021/22 spelen. De Ghanese middenvelder staat in de basis bij Jong Ajax voor het Keuken Kampioen Divisie-duel met Almere City FC.

Ajax-pechvogel Kudus maakt in Almere langverwachte rentree
© Pro Shots
Almere City FC
Almere City FC
2 - 4
Jong Ajax
Jong Ajax

Sinds zijn komst van Nordsjaelland in de zomer van 2020 miste Kudus meer wedstrijden van Ajax dan dat hij er meedeed. Kort na zijn entree in Amsterdam werd de 21-jarige middenvelder geveld door een meniscusblessure, na zijn revalidatie was hij zijn plek in het elftal van Ten Hag vervolgens kwijt en moest hij het vooral doen met invalbeuren.

Deze zomer leek Kudus weer stappen te zetten op fysiek vlak en deed hij onder meer mee in het oefenduel met Anderlecht (foto). Daar liep hij echter een stevige enkelblessure op die hem de afgelopen maanden aan de kant hield. Tot vandaag: trainer John Heitinga heeft Kudus in de basis van Jong Ajax geposteerd als aanvallende middenvelder.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Meer M. Kudus
Meer over M. Kudus
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.