Ajax met Wöber en Orejuela richting PSV; Younes haakt af

Reacties

Maximilian Wöber is fit genoeg om zondag te kunnen spelen in de topper tegen PSV. De verdediger van Ajax kwam zaterdag door de laatste test heen en zit in de wedstrijdselectie van Ajax.

Ajax met Wöber en Orejuela richting PSV; Younes haakt af

Wöber viel vorige week uit in de wedstrijd tegen FC Twente en had sindsdien een vraagteken achter zijn naam staan voor de topper van zondag. Marcel Keizer maakte vrijdag op zijn persconferentie echter al bekend dat hij dacht dat Wöber zou kunnen spelen en dat blijkt een juiste gedachte te zijn geweest.

Klaas-Jan Huntelaar was een ander twijfelgeval, maar ook hij zit gewoon bij de wedstrijdselectie. Dat geldt niet voor Amin Younes, die is afgehaakt. Daley Sinkgraven, Nick Viergever, Mitchell Dijks en Vaclav Cerny zijn de overige Ajacieden die in de lappenmand zitten.

Luis Manuel Orejuela zou zijn debuut in de Eredivisie kunnen maken. De rechtsback is terug van een blessure en zit bij de achttienkoppige groep van Keizer. Ajax - PSV begint zondag om 16.45 uur.

De volledige selectie: Onana, Van Leer, Veltman, De Ligt, Wöber, Orejuela, Zeefuik, Van de Beek, Ziyech, Eiting, Schöne, Frenkie de Jong, Siem de Jong, Neres, Huntelaar, Dolberg, Kluivert en Johnsen.

'Ajax heeft meer talent, PSV meer volwassenheid'
In de tijdmachine: dit waren de laatste krakers tussen Ajax en PSV
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.