Ajax met Westermann en Gudelj in basisformatie tegen PAOK

Reacties

Trainer Peter Bosz voert ten opzichte van het duel met PAOK in Amsterdam (1-1) twee wijzigingen door in zijn basisformatie. Anwar El Ghazi maakt plaats voor de debuterende zomeraankoop Heiko Westermann, terwijl Nemanja Gudelj Donny van de Beek vervangt.

Ajax met Westermann en Gudelj in basisformatie tegen PAOK

Voorin maakt Kasper Dolberg opnieuw zijn opwachting. De Deen was in de eerste wedstrijd goed voor het enige Amsterdamse doelpunt. Dat deed hij in een driemansvoorhoede, maar een week later kiest Bosz voor vijf verdedigers en slechts twee aanvallers.

Riechedly Bazoer zit dit keer wel bij de wedstrijdselectie, maar begint op de bank. De zesvoudig Oranje-international was vorige week in de Arena toeschouwer door een blessure, maar werd fit genoeg bevonden voor de wedstrijd in Thessaloniki. Dat geldt ook voor Gudelj, die de eerste ontmoeting met PAOK moest missen wegens een schorsing.

Jasper Cillessen begint 'gewoon' onder de lat. De sluitpost ging in De Arena opzichtig in de fout bij de treffer van Djalma, maar dat was voor Bosz geen reden hem te passeren. De trainer van Ajax liet de jonge vleugelspitsen Robert Muric en Vaclav Cerny buiten zijn selectie, terwijl Amin Younes ontbreekt vanwege een blessure.

Opstelling Ajax: Cillessen; Tete, Veltman, Westermann, Viergever, Dijks; Gudelj, Klaassen, Riedewald; Dolberg, Cassierra.

Mis niets van het duel tussen Ajax en PAOK Saloniki in ons liveblog.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.