Ajax met Stekelenburg, Unnerstall weer onder de lat bij PSV

Reacties

Maarten Stekelenburg staat zoals verwacht op doel als Ajax het woensdag opneemt tegen PSV. In de kwartfinale van het toernooi om de TOTO KNVB-beker is de 38-jarige keeper de vervanger van Andre Onana. Ook Sébastien Haller start.

Ajax met Stekelenburg, Unnerstall weer onder de lat bij PSV
© Pro Shots
Ajax
Ajax
2 - 1
PSV
PSV

Het nieuws over Onana zal weinig mensen zijn ontgaan. De doelman van Ajax werd voor een jaar geschorst vanwege een positieve dopingtest. Ajax ging wel in beroep, maar zo lang die zaak loopt, mag hij niet in actie komen voor de Amsterdammers. Stekelenburg mag daardoor opdraven. Kjell Scherpen zit woensdag op de bank. De negentienjarige Calvin Raatsie zit voor het eerst bij de selectie van Ajax 1.

In de spits staat Haller, die door een administratieve fout door Ajax niet werd ingeschreven voor de knock-outfase van de Europa League. Er zijn ook basisplaatsen voor Jurriën Timber, Edson Álvarez en Lisandro Martínez. Oussama Idrissi en Brian Brobbey zitten op de bank. Quincy Promes ontbreekt in de wedstrijdselectie.

PSV
Bij PSV keept Lars Unnerstall opnieuw in het bekertoernooi. Achterin zijn er verder geen verrassingen met onder anderen captain Denzel Dumfries en Olivier Boscagli. Op het middenveld starten Mauro Júnior en Mohamed Ihattaren. Eran Zahavi en Donyell Malen zijn het spitsenduo.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.