Ajax handelt op Deadline Day: Mannsverk is binnen

Reacties

Ajax heeft, zoals VI al meldde, de komst van Sivert Mannsverk officieel gemaakt. De Noorse middenvelder komt over van Molde FK, waarmee hij deze week Champions League-voetbal misliep. Hij tekent voor vijf jaar in Amsterdam.

Ajax handelt op Deadline Day: Mannsverk is binnen

Mannsverk is nu zo'n twee seizoenen actief op het hoogste niveau in Noorwegen, de 21-jarige controleur is ook jeugdinternational van het land. In totaal speelde hij 55 duels in de Noorse competitie, vorig seizoen maakte hij in de Conference League zijn eerste minuten in een Europees hoofdtoernooi.

Met Mannsverk als controleur krijgt Ajax er een nieuwe middenvelder bij. Eerder werden onder anderen Benjamin Tahirovic en Branco van den Boomen aangetrokken. De Noor kost volgens de informatie van VI zes miljoen euro, exclusief bonussen. Mannsverk wordt de derde Noor in dienst van Ajax, André Bergdølmo en Dennis Johnsen gingen hem voor.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.