Ajax bereikt akkoord over Mannsverk

Reacties

Ajax heeft een mondeling akkoord bereikt met Molde FK over Sivert Mannsverk. De 21-jarige Noor komt voor zes miljoen euro naar Amsterdam. Ajax had concurrentie van Benfica, dat in een laat stadium ook nog informeerde naar jeugdinternational.

Ajax bereikt akkoord over Mannsverk

De transfersom kan door bonussen nog enigszins oplopen. Ajax en Molde waren sinds woensdag in onderhandeling over Mannsverk. Voor de controleur ligt in Amsterdam een vijfjarig contract klaar. Vooruitlopend op een deal trof Ajax gisteren al voorbereidingen voor de medische keuring van Mannsverk, die vandaag toestemming van Molde heeft gekregen om naar Amsterdam te gaan.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Mannsverk komt uit de jeugd van Sogndal IL, waarvoor hij debuteerde in het Noorse profvoetbal. In de zomer van 2021 maakte hij de overstap naar Molde FK. Voor de Noorse club speelde hij in totaal 84 wedstrijden, waarin hij acht keer trefzeker was. De Noor wordt gezien als speler die in verdedigend opzicht een extra impuls kan geven aan het middenveld van Ajax.

Spelersprofiel

Mannsverk


Geboortedatum:
8 mei 2002
Leeftijd:
21
Geboorteplaats:
Øvre Årdal
Nationaliteit
Noorwegen
Lengte:
1,85 m
Gewicht:
77 kg
Huidige club:
Ajax
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Ajax
Meer over Ajax
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.