Ajax en PSV domineren Elftal van de Week

Reacties

Na de simpele zeges op Excelsior en FC Utrecht domineren Ajax en PSV het Elftal van de Week van speelronde vier in de Eredivisie. De Eindhovenaren leverden vier spelers, de Amsterdammers drie.

Ajax en PSV domineren Elftal van de Week
© Pro Shots

Vooral PSV kende in Kralingen een gemakkelijke zondagmiddag. Tegen Excelsior was het zes keer raak (1-6), wat Cody Gakpo (8), Ibrahim Sangaré (8), Speler van de Week Xavi Simons (8,5) en Joey Veerman (8) allemaal een plek in het Elftal van de Week oplevert.

Ajax won twee uur eerder ook vrij eenvoudig in Utrecht tijdens een duel dat werd ontsierd door misdragingen van de aanhang van de thuisploeg. Brian Brobbey bleef echter onverstoorbaar en staat met een 7,5 in de spits. Steven Berghuis (8) en Calvin Bassey (7,5) vergezellen hem.

Zo zijn zeven posities in het Elftal van de Week al bezet. De andere vier plekken worden ingenomen door Laros Duarte (7,5), voor FC Groningen trefzeker tegen NEC met een fraaie vrije trap, SC Heerenveen-back Milan van Ewijk (7,5), Sparta-doelman Nick Olij (8) en Feyenoord-debutant Dávid Hancko (7,5).

Elftal van de week - speelronde 4

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.