Ajax compenseert fans: sjaal, consumptie en een knipoog

Reacties

Ajax is de uitsupporters die voor het korte restant van het duel bij RKC Waalwijk toch de reis hebben gemaakt zeer dankbaar. De Amsterdamse club liet de fans niet met lege handen naar huis gaan.

Ajax compenseert fans: sjaal, consumptie en een knipoog
© Pro Shots
RKC Waalwijk
RKC Waalwijk
2 - 3
Ajax
Ajax

Ajax moest woensdagavond met nog zes reguliere minuten en de blessuretijd te gaan een 2-3 voorsprong vasthouden. Die marge was eind september verkregen in het duel dat door de ernstige hoofdblessure van RKC-goalie Etienne Vaessen uiteindelijk gestaakt werd.

De aanhang van de Amsterdammers kreeg bij aankomst een bedankje vanuit de club. In een brief werd met een eerste alinea verwezen naar een supporterslied en de daarbij horende leus 'negentig minuten lang'. Dit keer kregen de zo ongeveer 250 uitfans een sjaal met daarop de tekst 'zes minuten lang', waarmee Ajax haar dankbaarheid uitte. Bovendien werden de fans met dertig euro gecompenseerd en kregen ze een gratis consumptie in het uitvak.

Uiteindelijk konden de fans met een tevreden gevoel en dus niet met lege handen naar huis. Ajax hield de voorsprong inderdaad vast.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Vanavond werd ook het duel AZ-NEC uitgespeeld. Bij de Nijmegenaren was de dankbaarheid ook groot voor de uitfans, die eveneens een lange reis hadden moeten maken voor een paar minuten voetbal van hun favoriete club. Bram Nuytinck roemde de NEC-fans.

Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer NEC
Meer over NEC
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.