Cillessen baalt van fatale fout: 'Dit mag mij niet overkomen'

Reacties

Jasper Cillessen stond donderdagavond 'met de pest in zijn lijf' de pers te woord na de halve finale van de play-offs. NEC verloor in eigen huis van Go Ahead Eagles, mede doordat de doelman van de Nijmegenaren een late vrije trap van de bezoekers verkeerd inschatte.

Cillessen baalt van fatale fout: 'Dit mag mij niet overkomen'
© Pro Shots
N.E.C.
N.E.C.
1 - 2
Go Ahead Eagles
Go Ahead Eagles

NEC opende de score nog via Kodai Sano, maar hielp het sterkere Go Ahead daarna in het zadel. Mathias Ross schoot de bal tegen invaller Finn Stokkers aan, die zo voor de gelijkmaker zorgde. In de slotfase legde Philippe Rommens aan voor een vrije trap van grote afstand, die pardoes in het doel zeilde.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Ik schatte die bal verkeerd in en hij viel binnen', vertelde Cillessen na de wedstrijd. Rommens slingerde de bal richting de zestien, maar niemand raakte zijn vrije trap. 'Het was een lastige bal, maar dit mag me met mijn ervaring niet overkomen. Ik had verwacht dat Deijl de bal zou koppen. Hij raakte 'm niet en ik reageerde verkeerde op de stuit.'

Zo eindigde het sterke seizoen van NEC met een enorme domper. De Nijmegenaren werden zesde in de Eredivisie en verloren de bekerfinale van Feyenoord. Het zo gedroomde Europese avontuur laat dus nog even op zich wachten. 'Ik kan ook nog niet met trots terugkijken nu, ik baal vooral enorm van deze wedstrijd', besloot Cillessen, die verder wel een goede wedstrijd keepte. 'Daar koop ik nu alleen niks voor.'

Bekijk hier al onze video's
Meer NEC
Meer over NEC
Meer J. Cillessen
Meer over J. Cillessen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.