Ajax-aanwinst Medic straalt: 'Ik kan het nog steeds niet geloven'

Reacties

Ajax heeft de komst van Jakov Medic (24) afgerond. De Kroatische verdediger vertelt dolgelukkig te zijn met zijn transfer.

Ajax-aanwinst Medic straalt: 'Ik kan het nog steeds niet geloven'
© Pro Shots

'Het voelt fantastisch. Ik ben blij en vol emoties', reageert Medic in gesprek met het clubkanaal van Ajax. 'Iedereen kent Ajax en weet welke legendes hier gespeeld hebben. Ik ben heel blij en kan het nog steeds niet geloven. Maar nu wil ik er ook voor gaan', verzekert de Kroaat.

Hij stelt zichzelf voor: 'Ik ben een speler met veel emoties op het veld, daarbuiten ben ik totaal anders. Ik houd ervan om te vechten en mijn doel te beschermen. Dat is mijn job. Maar ik houd er ook van om te voetballen, daarom houd ik ook van Ajax', legt Medic uit.

De verdediger vertrok op negentienjarige leeftijd uit zijn vaderland om zijn geluk te beproeven in Duitsland. Via FC Nürnberg en Wehen Wiesbaden kwam hij bij St. Pauli terecht, waar hij 73 duels in de 2. Bundesliga speelde. 'Ik had een heel lastig begin van mijn carrière, maar ik ben altijd in mezelf blijven geloven en ben altijd hard blijven werken. Mijn tijd is nu gekomen, ik kan hier mijn droom beleven, laten we daarmee beginnen!'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.