Ajacied Sutalo en Feyenoord-target opgeroepen bij Kroatië: Medic stand-by

Reacties

Bondscoach Zlatko Dalic van Kroatië heeft Ajax-aanwinst Josip Sutalo en Luka Ivanusec opgenomen in de selectie voor de komende EK-kwalificatieduels met Letland en Armenië. Feyenoord hoopt al langere tijd op de komst van Ivanusec.

Ajacied Sutalo en Feyenoord-target opgeroepen bij Kroatië: Medic stand-by
Kroatië
Kroatië
5 - 0
Letland
Letland
Armenië
Armenië
0 - 1
Kroatië
Kroatië

Het geduld van Feyenoord begint inmiddels op te raken voor een mogelijke transfer van Ivanusec naar De Kuip. Feyenoord-directeur Dennis te Kloese hoopt de veertienvoudig Kroatisch international van Dinamo Zagreb nog altijd in te kunnen lijven, al lijkt het enthousiasme met de week af te nemen. In de tussentijd kijken de Rotterdammers naar alternatieven voor de aanvaller.

Sutalo wordt op korte termijn gepresenteerd bij Ajax. De Amsterdammers maakten zondag de transfer van de achtvoudig Kroatisch international bekend. Sutalo was een basiskracht bij Kroatië tijdens de Final Four van de Nations League, waarbij de Kroaten Oranje versloegen en in de finale verloren van Spanje.

Bondscoach Dalic heeft Ajacied Jakov Medic, ook deze zomer naar Amsterdam gehaald, op een standby-lijst gezet voor de kwalificatieduels. Medic speelde zaterdag een negatieve hoofdrol in het competitieduel met Excelsior. De 24-jarige verdediger heeft nog geen interlands afgewerkt voor Kroatië, dat in Groep D is ingedeeld met Turkije, Armenië, Wales en Letland. De Kroaten speelden eerder gelijk tegen Wales (1-1) en wonnen de uitwedstrijd tegen Turkije (0-2).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

EK-kwalificatie

Stand Groep D EK-kwalificatie 2024 Germany

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Turkije
8
5
2
1
14-7
+7
17
2
Kroatië
8
5
1
2
13-4
+9
16
3
Wales
8
3
3
2
10-10
0
12
4
Armenië
8
2
2
4
9-11
-2
8
* Actueel tot en met 19 apr. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.