'Agüero kondigt woensdag zijn voetbalpensioen aan'

Reacties

De carrière van Sergio Agüero lijkt erop te zitten. Volgens de BBC gaat de 33-jarige spits woensdag zijn voetbalpensioen aankondigen. Zijn hartproblemen vormen een te groot risico om door te gaan.

'Agüero kondigt woensdag zijn voetbalpensioen aan'
© Pro Shots

De hartklachten van Agüero kwamen eind oktober aan het licht tijdens het thuisduel met Álaves. De Argentijns international werd duizelig en kreeg last van zijn borst, waarna hij meteen naar de kant werd gehaald. In het ziekenhuis werd een hartritmestoornis vastgesteld. Daar kampte Agüero op twaalfjarige leeftijd ook al mee, maar dat belemmerde hem aanvankelijk niet tijdens zijn professionele loopbaan.

In eerste instantie zou Agüero drie maanden uit de running zijn. Na die periode zou er een evaluatie plaatsvinden om de effectiviteit van de behandeling te bepalen en te kijken naar het verdere herstelproces, maar al snel is gebleken dat Agüero per direct een punt moet zetten achter zijn rijke loopbaan.

Komende woensdag, nog geen half jaar na zijn transfer naar Barcelona, gaat Agüero die beslissing volgens de BBC bekendmaken.

Bekijk hier al onze video's
Meer S. Agüero
Meer over S. Agüero
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.