Afgewezen na de keuring: Caio vertelt over Barça-deceptie

Reacties

Rodrigo Caio heeft een boekje opengedaan over zijn misgelopen transfer naar Barcelona. De 25-jarige Braziliaan was bijna de nieuwe aankoop van de La Liga-koploper, maar er werd uiteindelijk voor Jeison Murillo gekozen.

Afgewezen na de keuring: Caio vertelt over Barça-deceptie

Door blessureproblemen bij Samuel Umtiti en Thomas Vermaelen was de spoeling centraal achterin wel erg dun geworden binnen de selectie van Ernesto Valverde. In Spaanse media werd al geschreven over de interesse in Rodrigo Caio en de verdediger van São Paulo heeft er nu tegen GloboEsporte over verteld.

Caio: 'Ik heb een medische keuring gedaan en die was positief. Ze hadden een tweede optie en besloten voor Murillo te gaan. Die keuze werd gemaakt toen ik binnen was. Toen ik uit de testruimte kwam, was er voor Murillo gekozen.' Laatstgenoemde wordt nu voor een halfjaar gehuurd van Valencia, waar de 26-jarige Colombiaan in de eerste seizoenshelft opvallend genoeg geen basisspeler was.

Caio heeft de hoop op een transfer naar een Europese topclub nog niet opgegeven. 'Alleen het feit dat er belangstelling was, maakt me trots. Het is een teken dat ze me volgen en mijn potentie zien. Natuurlijk raak je gefrustreerd, maar dit hoort ook bij het voetbal. Ik denk positief. Ik blijf kalm, wetende dat ik nog een driejarig contract heb bij São Paulo.'

Spelersprofiel

Rodrigo Caio


Geboortedatum:
17 augustus 1993
Leeftijd:
30
Geboorteplaats:
Dracena
Nationaliteit
Brazilië
Lengte:
1,83 m
Gewicht:
74 kg
Nationaal team:
Brazilië Onder 21
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.