Messi ziet vriend Neymar graag terugkeren bij Barcelona

Reacties

Lionel Messi ziet het wel zitten dat Neymar in de toekomst terugkeert bij Barcelona. De Catalanen verkochten de Braziliaan in de zomer van 2017 voor liefst 222 miljoen euro aan Paris Saint-Germain, maar sinds die transfer wordt er door Spaanse media al gespeculeerd over overgangen naar zowel Barcelona als Real Madrid.

Messi ziet vriend Neymar graag terugkeren bij Barcelona

'We zouden het geweldig vinden als Neymar terugkeert', vertelt Messi in een interview met Marca. 'Vanwege zijn kwaliteiten als speler, maar ook om wat hij brengt in de kleedkamer. We zijn vrienden en we hebben samen veel meegemaakt. Mooie momenten, maar ook de minder mooie.'

De Argentijn beseft echter wel dat PSG de sterspeler waarschijnlijk niet zal laten gaan. 'Het is een lastige situatie. Moeilijk om voor te stellen dat PSG hem gaat verkopen.' Volgens de Spaanse krant AS heeft Neymar met PSG afgesproken dat hij in 2020 voor 160 miljoen euro kan worden opgehaald.

Messi liet zich ook uit over de kwaliteiten van Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong, die op het lijstje van Barcelona staan.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.