Rodrygo baalt van vergelijking met Neymar: 'Het is idioot'

Reacties

Real Madrid troefde afgelopen zomer aartsrivaal Barcelona af in de jacht op Rodrygo Goes en de verwachtingen rond het Braziliaanse toptalent zijn hooggespannen. De zeventienjarige aanvaller baalt alleen van één ding: de vergelijking met Neymar.

Rodrygo baalt van vergelijking met Neymar: 'Het is idioot'

'Neymar is Neymar en Rodrygo is Rodrygo', maakt de speler van Santos nog maar eens duidelijk in gesprek met AS. 'Niemand zal ooit hetzelfde doen als hij. Mensen willen ons vergelijken, maar we zijn niet te vergelijken. Neymar is 26 jaar en heeft alles gewonnen. Hij won de Copa Libertadores, Olympische Spelen en de Champions League, terwijl ik net begonnen ben als profvoetballer. Het is idioot. Hij is een van mijn idolen, maar we zijn niet te vergelijken.'

Rodrygo wordt in januari achttien en mag dan een transfer maken naar Europa, maar Real Madrid heeft met Santos - waar ook Neymar zijn loopbaan begon - afgesproken dat de aanvaller pas komende zomer de overstap maakt naar Estadio Santiago Bernabéu. Met de transfer van Rodrygo, die in 49 competitieduels elf keer scoorde, is naar verluidt een bedrag van zo'n 45 miljoen euro gemoeid.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Rodrygo
Meer over Rodrygo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.