Barça verrast met komst Valencia-verdediger Murillo

Reacties

De Colombiaanse verdediger Jeison Murillo maakt het seizoen op huurbasis af bij Barcelona. Dat laat Valencia, zijn huidige werkgever, weten. Na de huurperiode, die tot aankomende zomer duurt, heeft Barcelona de optie om de Colombiaan voor 25 miljoen euro definitief over te nemen.

Barça verrast met komst Valencia-verdediger Murillo

De overstap van Murillo naar de koploper van La Liga is verrassend te noemen. In Valencia kwam hij dit seizoen namelijk pas tot één volledige wedstrijd in de Spaanse competitie. Murillo werd afgelopen zomer definitief voor 12 miljoen euro overgenomen van Internazionale. De Colombiaan, die 26 interlands speelde voor zijn land, moet echter Ezequiel Garay en de Braziliaan Gabriel Paulista voor zich dulden bij de nummer veertien van La Liga.

Barcelona kan een nieuwe verdediger gebruiken nadat coach Ernesto Valverde afgelopen zondag Thomas Vermaelen wederom zag wegvallen met een blessure. Samuel Umtiti is bovendien ook nog geblesseerd.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.