ADO reageert: nog drie weken om een oplossing te vinden

Reacties

ADO Den Haag heeft een update gegeven over de uiterst onrustige situatie bij de club. De race tegen de klok wordt almaar lastiger nu er geen overnamekandidaat meer lijkt te zijn.

ADO reageert: nog drie weken om een oplossing te vinden
© Pro Shots

Eerder deze donderdag konden we al melden dat de twee kandidaat-kopers zijn afgehaakt bij pogingen om ADO over te nemen van United Vansen. Het gaat om Het Haags Collectief (HHC), bestaande uit Ed Maas, Jeroen Lentze en Martin Jol, en Vanad (Ad Nederlof). Gesprekken met beide partijen zijn vastgelopen.

ADO schetst een beeld van de situatie: 'Hoe nu verder? De huidige stand van zaken is dat er geen overnamekandidaat meer lijkt te zijn en dat daarom het WHOA akkoord niet kan worden uitgevoerd. ADO Den Haag gaat uiteraard na of er zich alsnog een nieuwe aandeelhouder en investeerder aandient. ADO Den Haag heeft naar het zich laat aanzien tot het eind van de maand om tot een oplossing te komen.'

Het WHOA akkoord is de constructie die is opgetuigd om schulden af te betalen zodra er geld is. Naar dat geld wordt dus hard gezocht. De tijd dringt, ADO heeft nog iets meer dan drie weken om een koper te vinden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.