ADO komt met statement na ongeregeldheden tegen Den Bosch

Reacties

ADO Den Haag heeft gereageerd op de ongeregeldheden rondom ADO-FC Den Bosch. 'Wij keuren de spreekkoren, het vuurwerk en de ongeregeldheden van een klein deel van de aanwezige personen in ons stadion af en distantiëren ons hiervan', meldt de club op de website.

ADO komt met statement na ongeregeldheden tegen Den Bosch
© Pro Shots
ADO Den Haag
ADO Den Haag
3 - 2
FC Den Bosch
FC Den Bosch

'Het stadion van ADO Den Haag moet een veilige ontmoetingsplek vormen, voor iedereen die voetbal van dichtbij wil beleven en in het specifiek ADO Den Haag een warm hart toedraagt', meldt de club verder. 

Het KKD-duel met FC Den Bosch werd zondag een aantal minuten stilgelegd omdat fans van de thuisploeg vuurwerk op het veld gooiden. Ook was er een spandoek met 'KNVB Maffia' erop te zien. Dit naar aanleiding van de puntenaftrek die de KNVB oplegde vanwege de niet sluitende begroting van ADO.

De Haagse club stelt een onderzoek in naar de daders. 'ADO Den Haag wil benadrukken dat het deze zaak zeer serieus neemt en alle tot beschikking staande middelen zal gebruiken om degene die verantwoordelijk zijn voor dit wangedrag op te sporen en te veroordelen. Het onderzoek naar de schuldigen is inmiddels in volle gang.'

Lees hier alles over de chaos bij ADO Den Haag:

Bekijk hier al onze video's
Meer ADO Den Haag
Meer over ADO Den Haag
Meer Keuken Kampioen Divisie
Meer over Keuken Kampioen Divisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.