ADO Den Haag werkt mee aan vertrek drietal

Reacties

ADO Den Haag hoopt met het terughalen van Nasser El Khayati (Queens Park Rangers) en een extra doelman zijn selectie rond te maken. Daarnaast staat de club open voor een vertrek van een drietal spelers.

ADO Den Haag werkt mee aan vertrek drietal

Thomas Meissner (26) is één van hen. De Duitse centrumverdediger was vorig seizoen basisspeler, maar heeft de concurrentiestrijd verloren van Tom Beugelsdijk en Wilfried Kanon. Bovendien kunnen ook Nick en Bas Kuipers centraal achterin uit de voeten. 'Thomas is niet gelukkig met zijn situatie', meldt manager voetbalzaken Jeffrey van As.

'Er heeft nog geen club naar hem geïnformeerd, maar als er interesse is, zijn wij bereid mee te denken', vervolgt Van As, die twee andere spelers hoopt te verhuren.

Het gaat ook om Dennis van der Heijden (20) en Mohammed Haddachi (20). Spits Van der Heijden kende in het seizoen 2015/16 een stormachtig begin door bij zijn debuut meteen twee keer te scoren. Tot een definitieve doorbraak kwam het niet voor de Rotterdammer, die de tweede helft van afgelopen seizoen doorbracht bij FC Volendam en nog tot medio 2019 vastligt. Verdediger Haddachi heeft een verbintenis tot 2018 en wacht nog op zijn eerste minuten in het betaalde voetbal.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.