ADO biedt MVV-aanvoerder Kuipers alsnog kans op Eredivisie

Reacties

ADO Den Haag heeft verregaande interesse in Nick Kuipers. De 24-jarige verdediger van MVV Maastricht beschikt over een aflopend contract bij de Limburgers.

ADO biedt MVV-aanvoerder Kuipers alsnog kans op Eredivisie

Kuipers beleefde een beroerde wedstrijd zondagmiddag met MVV. De club uit Maastricht ging met 1-0 onderuit in de derby tegen Roda JC Kerkrade en liep daardoor promotie naar de Eredivisie mis. Kuipers moest zelf in de 59ste minuut met rood van het veld na een overtreding op Mitchel Paulissen (foto). ADO biedt de fysiek sterke verdediger nu mogelijk alsnog de kans om de overstap naar de Eredivisie te maken.

De Hagenaren zijn zeer geïnteresseerd in de 24-jarige stopper, die de jeugdopleiding van MVV doorliep. Anderhalf jaar geleden stond Kuipers al in de nadrukkelijke belangstelling van het Engelse Bolton Wanderers. Van een overstap kwam het destijds niet, waarna de verdediger te maken kreeg met zwaar blessureleed.

Dit seizoen was hij echter weer één van de absolute sterkhouders bij MVV, waar hij 37 van de 38 Jupiler League-duels meespeelde. Dat is ook in Den Haag opgevallen. De nummer elf van de Eredivisie hoopt de transfervrije verdediger snel over te nemen.

'We kunnen wel stellen dat Huub Stevens Roda JC gered heeft'

'We kunnen wel stellen dat Huub Stevens Roda JC gered heeft'
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.