Actief Feyenoord rondt terugkeer Karsdorp af

Reacties

Feyenoord heeft Rick Karsdorp weer in de armen gesloten. De verdediger wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van AS Roma, zo melden de Rotterdammers op de officiële website.

Actief Feyenoord rondt terugkeer Karsdorp af

VI kon eerder al melden dat Karsdorp (24) woensdagochtend medisch gekeurd werd. Er kwamen geen problemen aan het licht en zo kon hij aansluitend zijn huurcontract tekenen. Feyenoord neemt een deel van het Roma-salaris van Karsdorp voor zijn rekening.

Twee jaar geleden ging Karsdorp nog van Feyenoord naar Roma. De Italianen betaalden destijds veertien miljoen euro voor de vleugelverdediger, die te maken kreeg met veel blessureleed. Mede daardoor kwam Karsdorp niet verder dan vijftien officiële wedstrijden voor Roma.

Bij Feyenoord is hij de tweede nieuwe verdediger van deze woensdag. Eerder werd George Johnston al overgenomen van Liverpool. Daar staat het vertrek van Jeremiah St. Juste naar FSV Mainz 05 tegenover.

Sjaak Troost is blij met het snelle rondkomen van de huurovereenkomst. 'Het is heel fijn dat Jaap Stam nu kan beschikken over een speler van wie de kwaliteiten bekend zijn', zegt de technisch directeur op de website van Feyenoord. 'Hij kent de club door en door en heeft weinig tijd nodig om te acclimatiseren. We verwachten dat Rick zeer snel al inzetbaar is voor de ploeg.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer R. Karsdorp
Meer over R. Karsdorp
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.