Feyenoord heeft Liverpool-verdediger Johnston binnen

Reacties

George Johnston vervolgt zijn loopbaan bij Feyenoord. Liverpool meldt op de officiële website van de club dat de twintigjarige centrumverdediger is verkocht aan de Rotterdammers.

Feyenoord heeft Liverpool-verdediger Johnston binnen

Johnston was in het afgelopen seizoen voor een groot deel van het voetbaljaar aanvoerder van Liverpool Onder-23. Een doorbraak in het eerste elftal zat er echter niet in voor de Schot, die elf jaar in de jeugdopleiding van Liverpool speelde.

Feyenoord-coach Jaap Stam bevestigde woensdag op zijn persconferentie al dat zijn club bezig was met de komst van Johnston en nu is de deal afgerond. Johnston tekent voor twee jaar, met een optie voor een extra seizoen. Hij gaat bij Feyenoord met rugnummer 14 spelen.

'George is een talentvolle verdediger die op meerdere posities achterin uit de voeten kan', zegt technisch directeur Sjaak Troost op de website van Feyenoord. 'Er was ook interesse van meerdere clubs maar hij heeft zeer bewust voor Feyenoord gekozen, om zich onder te vleugels van Jaap Stam te ontwikkelen tot belangrijke kracht in De Kuip.'

Naast Johnston zal ook Rick Karsdorp de defensie van Feyenoord gaan versterken. De rechtsback komt op huurbasis over van AS Roma. Daar staat het vertrek van Jeremiah St. Juste naar FSV Mainz 05 tegenover.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.