Actie: tot 100x je inzet voor makkelijke zege van Oranje op Gibraltar!

ADVERTORIAL – Gibraltar-thuis vormt de volgende horde voor het Nederlands elftal in de EK-kwalificatiereeks. Lukt het Oranje om in De Kuip eenvoudig af te rekenen met de huidige nummer 200 van de FIFA-ranking? Jack's biedt voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder een fraaie welkomstactie aan!

Actie: tot 100x je inzet voor makkelijke zege van Oranje op Gibraltar!
© Pro Shots
Nederland
Nederland
3 - 0
Gibraltar
Gibraltar

Bij de actie kan de odd voor Nederland wint beide helften verhoogd worden naar 50.00, of zelfs 100.00. Meespelen gaat als volgt:

- Meld je aan via een van de links in dit artikel, maak snel en makkelijk een account.

- Claim de bonus bij je eerste storting. Stort minimaal €20 om jouw 50X Odds Boost te ontvangen. Stort minimaal €100 om jouw 100X Odds Boost te ontvangen.

- Zet in op Nederland wint beide helften.

De maximale inzet bij deze actie is 1 euro. Er is een storting van 20 euro nodig om een odd van 50.00 te krijgen. Bij een storting van 100 euro wordt de speciale quotering 100.00.

Bij deze weddenschap wordt de wedstrijd als het ware in twee helften opgesplitst. Lukt het Oranje om zowel in de eerste als in de tweede helft vaker te scoren dan Gibraltar? Lukt dat, dan heeft het Nederlands elftal beide helften gewonnen. Een voorbeeld: Nederland wint met 3-0 van Gibraltar nadat Memphis Depay in de eerste helft de score heeft geopend en Xavi Simons na rust nog twee keer heeft gescoord. Dan wint Oranje beide helften.

De weddenschap is te vinden onder het kopje Wedstrijd-gebeurtenissen. De reguliere odd voor Nederland wint beide helften is ongeveer 1.11. Het gaat bij deze welkomstactie dus om een erg forse verhoging.

Het Nederlands elftal speelde in de vorige WK-kwalificatiereeks al twee keer tegen Gibraltar. Op bezoek bij het kleine voetballand werd toen met 0-7 gewonnen. In De Kuip was Oranje met 6-0 wederom veel te sterk voor het team dat toen geen enkel punt pakte in de kwalificatiereeks en 43 goals incasseerde in tien duels.

Verwacht jij een overtuigende zege van Oranje ben je nog geen speler van Jack's? Speel dan mee met deze welkomstactie (24+)!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's