Actie rondom bekerfinale met quotering 100.00: kies voor NEC of Feyenoord!

ADVERTORIAL - Zondagmiddag wordt er weer eens een tastbare prijs uitgedeeld in Nederland. In een hopelijk zonnige Kuip staan NEC en Feyenoord tegenover elkaar in de finale van de KNVB-beker. TOTO - de naamdrager van het toernooi - biedt een fraaie welkomstactie aan voor deze finale!

Actie rondom bekerfinale met quotering 100.00: kies voor NEC of Feyenoord!
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
1 - 0
N.E.C.
N.E.C.

Nieuwe spelers van 24 jaar of ouder kunnen gebruikmaken van de welkomstactie. Bij de actie wordt de speler uitgedaagd een keuze te maken tussen NEC en Feyenoord. Wie zie jij winnen? Er komt een verhoogde quotering van liefst 100.00 beschikbaar voor een overwinning van het team naar keuze. Let op: het gaat wel om een overwinning binnen de reguliere speeltijd. Verlenging en eventuele strafschoppen tellen dus niet mee. Er mag gerust gesproken worden van een welkomstactie de luxe.

Meespelen gaat als volgt:
1. Maak een account aan via een van de links in dit artikel. Vul je persoonlijke gegevens in en het account is zo aangemaakt.
2. Stort en claim de bonus. Het minimale bedrag voor een storting is 5 euro.
3. Zet 1 euro in op winst van NEC óf zet 1 euro in op winst van Feyenoord (1x2).
4.Wint de ploeg waar jij voor hebt gekozen? Dan ontvang jij 100x jouw inleg!

De maximale inzet bij de welkomstactie is 1 euro.

NEC en Feyenoord stonden dit seizoen al één keer eerder tegenover elkaar in De Kuip. Na een eerste helft van de Rotterdammers die door Arne Slot als één van de beste van het seizoen werd bestempeld, wisten de Nijmegenaren zich knap terug te knokken naar een 2-2 gelijkspel. Mede door dit resultaat bezet NEC momenteel de zesde plaats in de Eredivisie, Feyenoord is zo goed als zeker van de tweede plaats.

Feyenoord won de beker in totaal al dertien keer maar aangezien het kampioenschap uit zicht is, zou het winnen van een tastbare prijs toch wat extra glans aan het seizoen geven. NEC lukte het nog nooit om beslag te leggen op de beker. Wel kregen de Nijmegenaren al vier keer in een finale de kans om de Dennenappel te liften, maar alle edities gingen verloren. Genoeg redenen voor beide teams om vol gas te geven in de komende finale.

Denk jij dat Feyenoord zijn favorietenstatus waarmaakt in de eigen Kuip of zie jij NEC toch voor het eerst in de clubhistorie met de beker staan? De welkomstactie van TOTO is beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Meespelen kan hier!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's