Actie: kies voor Barça of PSG en maak kans op 50x je inzet!

ADVERTORIAL - Na de uiterst vermakelijke wedstrijd in het Parc des Princes valt dinsdagavond de beslissing in het tweeluik tussen Barcelona en Paris Saint-Germain in de Champions League. Wie gaat door naar de halve finale? TOTO daagt jou bij de nieuwe welkomstactie uit een keuze te maken tussen de twee!

Actie: kies voor Barça of PSG en maak kans op 50x je inzet!
© Pro Shots
Barcelona
Barcelona
1 - 4
PSG
PSG

De welkomstactie is beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Bij de actie lonkt een quotering van 50.00, maar moet dus ook worden gekozen. Barcelona of Paris Saint-Germain, wie van de twee maakt volgens jou de grootste kans de tweede wedstrijd te winnen? Er komt een quotering van 50.00 beschikbaar voor een overwinning van het team naar keuze.

Meespelen gaat als volgt:
1. Maak een account aan via een van de links in dit artikel. Vul je persoonlijke gegevens in en het account is zo aangemaakt.
2. Stort en claim de bonus. Het minimale bedrag voor een storting is 5 euro.
3. Zet 1 euro in op winst van Barcelona óf zet 1 euro in op winst van Paris Saint-Germain (1x2).
4. Wint het team naar keuze in de reguliere speeltijd? Dan ontvang jij 50x jouw inleg!

De maximale inzet bij de welkomstactie is 1 euro.

In Parijs trok Barcelona vorige week aan het langste eind. Het team van Xavi toonde karakter bij de rentree van Frenkie de Jong na een enkelblessure. In de tweede helft kwam Barça terug van een 2-1 achterstand. De gelijkmaker van Raphinha was een doelpunt om van te smullen, de Braziliaan scoorde op prachtige wijze na een fenomenale steekpass van de net ingevallen Pedri. De Jong en Pedri waren voor het duel in Parijs net hersteld. Een week verder zouden de spelmakers normaal gesproken nog wat fitter moeten zijn. Zij kunnen met hun creativiteit het verschil maken voor Barça.

Bij PSG lukte het Kylian Mbappé vorige week dus eens niet om zijn grote klasse te tonen. De 25-jarige aanvaller bewaart goede herinneringen aan zijn laatste uitwedstrijd tegen Barcelona. Op 16 februari 2021 schitterde hij in de heenwedstrijd van de achtste finale van de Champions League. Mbappé was toen niet te stoppen en maakte een hattrick op bezoek bij de Catalanen. Het PSG van voormalig Barcelona-trainer Luis Enrique kwam afgelopen weekend niet in actie en heeft dus wat meer rust gehad op weg naar de beslissende wedstrijd in de kwartfinale.

Speler Specials
Natuurlijk heeft TOTO ook een mooi aanbod voor bestaande spelers, waaronder Speler Specials. Hieronder een selectie met verschillende weddenschappen uit die categorie.

- Robert Lewandowski scoort OF geeft assist: 1.60
- Kylian Mbappé scoort OF geeft assist: 1.60
- Kylian Mbappé scoort in beide helften: 9.00

Zie jij Barcelona de klus klaren met een overwinning of denk jij juist dat Paris Saint-Germain wint? Een goede keuze kan bij TOTO veel opleveren. Meespelen met de welkomstactie (24+) kan hier!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's