'AC Milan werkt aan pikante deal met Lukaku'

Reacties

AC Milan mengt zich in de strijd om de handtekening van Romelu Lukaku. De spits keert deze zomer terug naar Chelsea, maar heeft volgens diverse media in Engeland en Italië geen toekomst in Londen.

'AC Milan werkt aan pikante deal met Lukaku'
© Pro Shots

La Gazzetta dello Sport besteedde in de zaterdageditie erg veel aandacht aan Lukaku, liefst vijf pagina's werden gevuld met informatie over de Belgische spits en zijn toekomst. Die zou mogelijk weer in Milaan kunnen liggen, maar dan niet bij Internazionale.

Lukaku werd in 2019 voor veel geld overgenomen van Manchester United en twee jaar later voor meer geld verkocht aan Chelsea. Bij die club kon Lukaku het echter niet waarmaken en afgelopen seizoen stond hij op huurbasis opnieuw onder contract bij Internazionale.

AC Milan heeft een plan opgesteld om Lukaku in Milaan te houden. De nummer vier van het afgelopen seizoen - Inter werd derde - weet inmiddels dat Lukaku zo'n veertig miljoen euro moet kosten en dat een huurdeal geen optie is. De veertig miljoen is een schijntje in vergelijking met de 113 miljoen die Chelsea twee jaar geleden nog betaalde om Lukaku definitief over te nemen van Inter.

Inmiddels heeft de entourage van Lukaku contact gehad met AC Milan om te kijken hoe de Belg tegenover een transfer naar de aartsrivaal staat. De spits zou er niet al te happig op zijn, maar wacht wel op een signaal vanuit Inter dat zij serieus voor hem worden. Vanuit AC Milan is er in ieder geval contact gelegd met Londen. Financieel gezien staat de club sterk na de verkoop van Sandro Tonali aan Newcastle United. Lukaku schermt ook met interesse uit Saoedi-Arabië.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.