AC Milan ontsnapt bij Real Madrid aan een afstraffing

Real Madrid speelde bij vlagen met AC Milan. Het ontbrak de Spaanse grootmacht aan scherpte om een monsterscore op het scorebord te krijgen.

AC Milan ontsnapt bij Real Madrid aan een afstraffing

Met smart werd uitgekeken naar de ontmoeting van de Europese grootmachten. Maar het krachtverschil was te groot om te kunnen spreken van een spannende ontmoeting. Alleen Real Madrid bevestigde zijn status van topclub.

Het eerste kwartier leek op een opmaat voor een Madrileense monsterscore. Al in de dertiende minuut opende Cristiano Ronaldo de score voor De Koninklijke. Door het opspringen van Zlatan Ibrahimovic vond de Portugees een gat in de Milanese muur.

Cristiano Ronaldo tekende voor de voorbereiding op de 2-0 van Real Madrid. Mesut Özil werkte de bal via het lichaam van Daniele Bonera in het Italiaanse doel. Opvallend genoeg stokte daarna de Madrileense productie. Met name Gonzalo Higuaín mocht het zichzelf kwalijk nemen niet te scoren.

AC Milan mocht zo nu en dan speelbal zijn van Real madrid, met iets meer geluk was de ploeg van Massimiliano Allegri in de wedstrijd gekomen. Maar net als de Madrileense collega's slaagden de Rossoneri er niet in de kansen te benutten. Onder anderen Clarence Seedorf en Andrea Pirlo zagen hun pogingen stranden.

Bekijk hier al onze video's