AC Milan completeert met Kalinic elftal aan nieuwe spelers

Reacties

AC Milan heeft zich in haar zoektocht naar een nieuwe spits versterkt met Nikola Kalinic. Met de transfer is naar verluidt een totaalbedrag van rond de 25 miljoen euro gemoeid. Kalinic is alweer de elfde aanwinst voor de Rossoneri deze zomer. 

AC Milan completeert met Kalinic elftal aan nieuwe spelers

Kalinic, die ook in verband werd gebracht met Everton, wordt voor een seizoen gehuurd voor een bedrag van naar verluidt vijf miljoen euro. AC Milan heeft daarbij de verplichting de Kroaat over een jaar voor twintig miljoen definitief in te lijven.

De 29-jarige aanvaller vond in de Serie A namens Fiorentina geregeld het net. De international scoorde in 68 duels 27 keer. In 2015 nam de club uit Florence hem over van Dnjepr Dnjepropetrovsk, waar Kalinic in totaal vier seizoenen speelde.

AC Milan is deze transferperiode erg actief. Eerder maakten namelijk Leonardo Bonucci, Andrea Conti, Hakan Calhanoglu, Mateo Musacchio, Ricardo Rodríguez, Lucas Biglia, Franck Kessié, Antonio Donnarumma, Fabio Borini en André Silva al de overstap naar Milaan.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.