AC Milan blijft met miljoenen smijten: Conti nieuwste aanwinst

Reacties

Andrea Conti is de volgende miljoenenaanwinst van AC Milan. De Rossoneri tellen 24 miljoen euro neer voor de rechtsback van Atalanta Bergamo. Naast de transfersom heeft Milan ook Matteo Pessina betrokken in de onderhandelingen. Hij verkast naar Atalanta.

AC Milan blijft met miljoenen smijten: Conti nieuwste aanwinst

Milan presenteerde deze transferzomer al Mateo Musacchio (18 miljoen), Ricardo Rodríguez (18 miljoen), Hakan Calhanoglu (22 miljoen) en André Silva (38 miljoen), terwijl Fabio Borini en Franck Kessié zijn gehuurd met de verplichting ze daarna definitief in te lijven. Daar komt Conti, een concurrent van voormalig FC Groningen-speler Hans Hateboer, bij.

Conti komt uit de jeugdopleiding van Atalanta en afgelopen seizoen brak hij definitief door in de Serie A. De back miste slechts vijf wedstrijden in de competitie en droeg bij aan de knappe eindklassering van zijn club. Atalanta werd vierde in de Italiaanse competitie en dwong daarmee Europees voetbal af.

Bij zijn aankomst in Milaan, waar Conti medisch gekeurd wordt, sprak de rechtsback al over zijn toekomst. 'Ik ben dolblij, ik kan niet wachten om mijn avontuur hier te beginnen. Ik heb een aantal pittige uren voor de boeg, maar ik ben erg blij.' Naar verwachting wordt de transfer van Conti naar Milan vrijdag afgerond. De back was afgelopen maand nog actief met Italië Onder-21 op het EK. Hij werd met zijn landgenoten uitgeschakeld in de halve finale.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.