Calhanoglu gaat na maanden op strafbank verder bij Milan

Reacties

AC Milan heeft Hakan Calhanoglu overgenomen van Bayer Leverkusen. De 23-jarige middenvelder pakt de draad na zijn schorsing in San Siro weer op.

Calhanoglu gaat na maanden op strafbank verder bij Milan

Calhanoglu tekent een vierjarig contract bij AC Milan. Met de overgang is naar verluidt een bedrag gemoeid van twintig miljoen euro plus vier miljoen bonus. Daarmee hebben de Rossoneri na de Chinese overname inmiddels al honderd miljoen euro gespendeerd aan nieuwe spelers. André Silva, Ricardo Rodríguez en Mateo Musacchio werden definitief vastgelegd, terwijl daarnaast Fabio Borini en Franck Kessié zijn gehuurd met de verplichting ze daarna definitief in te lijven.

Voor Calhanoglu is het een nieuwe start aangezien hij de afgelopen maanden geschorst aan de kant zat vanwege onrechtmatig handelen in 2011. Hij had ondanks een toezegging aan Trabzonspor zijn contract met Karlsruher SC verlengd. De Turkse club nam vervolgens gerechtelijke stappen tegen de middenvelder, die in februari voor vier maanden werd geschorst. Daardoor bleef de teller voor de Turks international steken op 28 treffers in 115 officiële duels voor Leverkusen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.