Aanwinst El Hamdaoui voorlopig nog niet inzetbaar voor FC Twente

Reacties

FC Twente kan voorlopig nog niet in wedstrijdverband beschikken over Mounir El Hamdaoui, die woensdag tot het einde van dit seizoen onder contract werd genomen. De 33-jarige aanvaller is nog niet speelgerechtigd en is daarvoor onder meer afhankelijk van de vrijgave van de voetbalbond van Saoedie-Arabië. Bij zijn vorige club Al-Taarwon liet hij in mei vorig jaar zijn contract ontbinden.

Aanwinst El Hamdaoui voorlopig nog niet inzetbaar voor FC Twente

Nadat hij de afgelopen weken al bij FC Twente meetrainde en een helft meespeelde in het oefenduel met FC Emmen, gaf trainer Gertjan Verbeek het advies om El Hamdaoui vast te leggen. 'Hij is niet meer de Mounir van 28 jaar, maar met zijn ervaring en technische vaardigheid bezorgt hij een verdediging nog steeds handenvol werk. El Hamdaoui kan zeker nog een belangrijke rol in deze selectie vervullen', aldus de coach.

FC Twente gaat ervan uit dat het nog wel twee weken kan duren voor de formaliteiten rond de overgang van El Hamdaoui zijn afgerond. De speler mist in ieder geval de cruciale wedstrijd van zaterdag bij mededegradatiekandidaat Roda JC. FC Twente staat op de zestiende plaats in de Eredivisie en heeft vier punten meer dan nummer zeventien Roda JC.

Maher
In Limburg kan Verbeek wél een beroep doen op Adam Maher. De 24-jarige middenvelder liet afgelopen weekeinde zijn tot het einde van dit seizoen lopende contract bij PSV ontbinden en tekende daarna een verbintenis voor een half seizoen bij FC Twente.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.