Aanvallers keren terug in selectie Willem II

Na zijn optreden in Jong Willem II op maandag, maakt Iwan Redan vrijdag voor het duel met NEC zijn rentree in de A-selectie van de Tilburgers. Behalve de 26-jarige spits kan trainer Dennis van Wijk ook weer een beroep doen op aanvallende middenvelder Anouar Hadouir (24).

Aanvallers keren terug in selectie Willem II

Redan werd ruim een maand geleden geopereerd aan een knie. Coach Van Wijk wachtte met smart op de terugkeer van zijn aanvoerder, want hij moet het in de aanval ook stellen zonder Mounir El Hamdaoui, die dit seizoen niet meer in actie komt vanwege een afgescheurde kruisband. Zonder het tweetal speelde Willem II zes wedstrijden, waarin het slechts twee keer scoorde: alleen in het thuisduel met Heracles Almelo (2-0).

Hadouir kwam dit seizoen pas tijdens drie wedstrijden in actie. Hij was voor het laatst van de partij op 30 september tegen Roda JC (0-1). Tegenover de terugkeer van Hadouir en Redan staat de absentie van Steef Nieuwendaal. De twintigjarige middenvelder kampt met de naweeën van een spierblessure die hij vorige week donderdag opliep in het duel met AZ (0-4).

Bekijk hier al onze video's