'Aanvaller Club Brugge stapt op vliegtuig na onenigheid met medische staf'

Reacties

Club Brugge moet in aanloop naar het duel met PAOK Saloniki van donderdagavond een brandje blussen. Andreas Skov Olsen is zonder toestemming van de club afgereisd naar Denemarken om zich te laten behandelen voor een blessure.

'Aanvaller Club Brugge stapt op vliegtuig na onenigheid met medische staf'
© Pro Shots
PAOK Saloniki
PAOK Saloniki
0 - 2
Club Brugge
Club Brugge

Dat melden Belgische media. Skov Olsen zou sowieso niet meedoen vanwege een blessure, maar zal zijn ploeggenoten helemaal niet toe kunnen juichen. Vanwege een meningsverschil met de medische staf van Club Brugge is hij naar Kopenhagen afgereisd voor een second opinion

Skov Olsen, dit seizoen goed voor elf goals en vier assists in de competitie, miste de heenwedstrijd tegen PAOK al vanwege een blessure, maar reisde wel af naar Griekenland om zijn teamgenoten te steunen. In Saloniki werd de Deense aanvaller het niet eens met de medische staf over de behandeling van zijn heupblessure, waardoor hij halsoverkop naar Denemarken gevlogen is om zich te laten behandelen door een bekende arts.

Club Brugge, met jeugdinternational Bjorn Meijer in de selectie, verdedigt donderdag in Griekenland een 0-1 voorsprong in de kwartfinale van de Conference League. 

Bekijk hier al onze video's
Meer Club Brugge
Meer over Club Brugge
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.