Aanvallende opties PSV nemen verder toe, zieke Sangaré ontbreekt

Reacties

Yorbe Vertessen kan donderdag zijn rentree maken bij PSV. De Belgische aanvaller reist met de Eindhovenaren mee naar Noorwegen voor het Europa League-duel met Bodø/Glimt. Ibrahim Sangaré is er niet bij, de Ivoriaanse middenvelder is ziek.

Aanvallende opties PSV nemen verder toe, zieke Sangaré ontbreekt
© Pro Shots
FK Bodø/Glimt
FK Bodø/Glimt
1 - 2
PSV
PSV

Zo nemen de aanvallende opties van trainer Ruud van Nistelrooij verder toe. Twee weken terug maakten Luuk de Jong en Noni Madueke al hun rentree in het eerste Europa League-duel met Arsenal, nu is ook Vertessen weer beschikbaar. De 21-jarige spits stond sinds het competitieduel met SC Heerenveen van begin oktober aan de kant door een spierblessure.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Tegenover de terugkeer van Vertessen staat de afwezigheid van Sangaré en verdedigers Jarrad Branthwaite, Mauro Júnior en Philipp Max. Van Nistelrooij vangt dat op door Emmanuel van de Blaak (17), Jenson Seelt (19) en Mathijs Tielemans (20) mee te nemen naar Noorwegen. Tijdens het laatste Europa League-duel strijdt PSV nog om groepswinst met Arsenal.

Volledige selectie PSV: Benítez, Drommel, Schiks; Hoever, Teze, Obispo, Ramalho, Mwene, Oppegård, Seelt, Van de Blaak; Simons, Gutiérrez, Til, Veerman, Ledezma, Tielemans; De Jong, Madueke, Gakpo, El Ghazi, Bakayoko, Vertessen, Sávio.

UEFA Europa League

Stand Groepsfase Groep A UEFA Europa League 2022/2023

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Arsenal
6
5
0
1
8-3
+5
15
2
PSV
6
4
1
1
15-4
+11
13
3
FK Bodø/Glimt
6
1
1
4
5-10
-5
4
4
FC Zürich
6
1
0
5
5-16
-11
3
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.