Telstar - ADO Den Haag

In de Eerste Divisie-wedstrijd vrijdag tussen Telstar en ADO Den Haag, is Telstar al in de eerste helft op voorsprong gekomen. In de tweede helft blijft het team goed presteren. De 2-1-voorsprong bij de rust werd uiteindelijk afgesloten met een 3-1 zege. Al vroeg in de wedstrijd kwam de thuisploeg op voorsprong, toen Danzell Gravenberch scoorde in de 14de minuut, met een assist van Youssef El Kachati. Jort van der Sande bracht in de 37ste minuut ADO Den Haag op gelijke hoogte, op aangeven van Daryl van Mieghem. Mees Kaandorp bracht in de 42ste minuut de thuisploeg opnieuw op voorsprong. Direct na de rust vergrootte El Kachati de voorsprong van Telstar. In de laatste vijf wedstrijden heeft Telstar twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl ADO Den Haag één overwinning, drie keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. In de volgende wedstrijd speelt Telstar uit tegen Cambuur. Deze ontmoeting vindt plaats op zaterdag 23 maart om 20.00 uur. ADO Den Haag speelt vrijdag 29 maart om 20.00 uur thuis tegen Groningen.