Roda JC Kerkrade - ADO Den Haag

Thuisploeg Roda JC en ADO Den Haag hebben vrijdag beiden één punt overgehouden aan het duel in de Eerste Divisie dat op 2-2 eindigde. ADO Den Haag eindigde de wedstrijd met 10 spelers nadat één speler van het team van het veld werd gestuurd. Roda JC nam de leiding in de 32ste minuut via Walid Ould-Chikh. Henk Veerman bracht in de 41ste minuut ADO Den Haag op gelijke hoogte, op aangeven van Lasse Vigen. Met nog bijna een half uur te gaan bracht Enrique Peña Zauner Roda JC op voorsprong na een assist van Joey Müller. Drie minuten later maakte ADO Den Haag gelijk. Veerman passeerde nog een keer de doelman, op aangeven van Daryl van Mieghem. In de 97ste minuut werd Dhoraso Klas van ADO Den Haag van het veld gestuurd met een rode kaart. In de laatste vijf wedstrijden heeft Roda JC drie overwinningen behaald en twee keer gelijkgespeeld, terwijl ADO Den Haag twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was het tiende gelijkspel van Roda JC dit seizoen. In de volgende wedstrijd speelt Roda JC op zondag 17 maart om 12.15 uur, in een uitwedstrijd, tegen MVV. ADO Den Haag ontvangt maandag 11 maart om 20.00 uur Dordrecht.