ADO Den Haag - Jong Ajax

De Eerste Divisie-wedstrijd tussen Jong Ajax en ADO Den Haag vrijdag eindigde met een 2-1 overwinning voor de thuisploeg in het Bingoal Stadion. De doelpuntenmakers van ADO Den Haag waren Derijck en Schalk. Er werd een vroege voorsprong genomen door het bezoekende team via Kian Fitz-Jim na 25 minuten, met een assist van Nassef Chourak. Derijck bracht in de 41ste minuut ADO Den Haag op gelijke hoogte, op aangeven van Jerry van Wolfgang. Met nog bijna een half uur te gaan verzekerde Schalk de overwinning na een assist van Lasse Vigen. ADO Den Haag draaide daarmee de rollen om. In de laatste vijf wedstrijden heeft ADO Den Haag drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Jong Ajax twee overwinningen en drie nederlagen heeft. Dit was de zevende overwinning met één doelpunt verschil van ADO Den Haag dit seizoen. De nederlaag was ook voor Jong Ajax de zevende nederlaag met één doelpunt verschil. In de volgende wedstrijd, op vrijdag 8 maart om 20.00 uur, speelt ADO Den Haag bij Roda JC. Jong Ajax speelt dan thuis tegen NAC Breda in het Sportpark De Toekomst.