Jong Ajax - Telstar

Telstar heeft maandag in de Eerste Divisie een goede zaak gedaan door het uitduel tegen Jong Ajax te winnen met 3-0. De uitploeg leidde bij rust met 2-0. Telstar kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong, toen Danzell Gravenberch scoorde na 14 minuten. Tim van de Loo bracht in de 24ste minuut Telstar op 2-0. Youssef El Kachati diepte de voorsprong uit in de in de 80ste minuut minuut. In de laatste vijf wedstrijden heeft Jong Ajax twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Telstar twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. In de volgende wedstrijd, op vrijdag 1 maart om 20.00 uur, speelt Jong Ajax bij ADO Den Haag. Telstar speelt dan thuis tegen Roda JC in het 711 Stadion.