Telstar - Roda JC Kerkrade

Roda JC heeft vrijdag in de Eerste Divisie gelijkgespeeld in de uitwedstrijd tegen Telstar: 1-1. De score werd in de 15de minuut geopend door de thuisploeg na een doelpunt van Youssef El Kachati. Direct na de rust bracht Václav Sejk Roda JC langszij. In de laatste vijf wedstrijden heeft Telstar twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Roda JC drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was het zesde gelijkspel van Telstar dit seizoen. Telstar speelt in de volgende wedstrijd uit tegen Dordrecht in het M-Scores Stadion, Roda JC treft ADO Den Haag in de thuiswedstrijd in het Parkstad Limburg Stadion. Beide wedstrijden worden gespeeld op vrijdag 8 maart om 20.00 uur.