FC Dordrecht - Telstar

2 - 0
Expected goals1.4 - 0.8

Dordrecht en Telstar hebben het vrijdag in het M-Scores Stadion tegen elkaar opgenomen. Dordrecht begon aan de wedstrijd na drie opeenvolgende overwinningen in de Eerste Divisie. Het liet geen steek vallen en won ook dit duel, met 2-0. Er werd een vroege voorsprong genomen door de thuisploeg na een doelpunt van Dylan Mbayo in de 17de minuut, met een assist van Shiloh 't Zand. Daarna was het lang wachten op een volgend doelpunt. Met nog zeven minuten op de klok voerde Rocco Shein de score verder op voor Dordrecht, op aangeven van René Kriwak. In de laatste vijf wedstrijden heeft Dordrecht vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl Telstar twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. De volgende speeldag speelt Dordrecht op maandag 11 maart om 20.00 uur in een uitwedstrijd tegen ADO Den Haag. Telstar ontvangt vrijdag 15 maart om 20.00 uur ADO Den Haag.