ADO Den Haag - FC Dordrecht

ADO Den Haag had een moeilijke start in de wedstrijd tegen Dordrecht. Dordrecht stond bij rust met 1-2 voor, maar ADO kwam in de tweede helft terug en maakte de gelijkmaker. Het duel eindigde in 2-2. Dordrecht kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong, toen Ilias Sebaoui scoorde na 14 minuten, op aangeven van John Hilton. Mathis Suray bracht in de 32ste minuut Dordrecht op 2-0. In de 41ste minuut poetste Alex Schalk na een assist van Henk Veerman, iets van de achterstand weg voor ADO Den Haag. Daryl van Mieghem scoorde in de 54ste minuut, na een assist van Veerman. ADO Den Haag heeft in de laatste vijf wedstrijden één overwinning behaald, drie keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Dordrecht vier overwinningen en één gelijkspel heeft. Dit was het tiende gelijkspel van ADO Den Haag dit seizoen. In de volgende wedstrijd speelt ADO Den Haag uit tegen Telstar op vrijdag 15 maart om 20.00 uur in het 711 Stadion. Dordrecht speelt op dezelfde dag een thuiswedstrijd tegen Eindhoven in het M-Scores Stadion.