Zorgen over knieblessure van Oranje-opponent Vidal

Reacties

De Chileen Arturo Vidal (26) wacht mogelijk een knieoperatie. De middenvelder van Juventus kwakkelt al sinds de 2-0 nederlaag bij Napoli van 30 maart met knieklachten en moet nu rust houden.

Zorgen over knieblessure van Oranje-opponent Vidal

Door de blessure zal de Chileen maandag niet in actie komen in het competitieduel met Sassuolo en gaat ook de return in de halve finale van de Europa League, waarin Juve een 2-1 achterstand tegen Benfica goed moet maken, aan hem voorbij.

Berichten in Italië spreken zelfs van grote zorgen. Vidal zou nu drie dagen rust moeten houden en vervolgens enkele tests moeten ondergaan. Als het resultaat daarvan negatief is, is een operatie niet uitgesloten.

Door een operatie zou Vidal het slot van de Italiaanse competitie, Juventus stevent af op de titel, moeten missen. Mogelijk komt dan ook zijn WK in gevaar. Met Chili is Vidal een van de tegenstanders van het Nederlands elftal in Groep B. Op 23 juni staan de landen tegenover elkaar in de derde en laatste groepswedstrijd. Ook Spanje en Australië zijn in poule B ingedeeld.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.