Zorgen Liverpool: Sturridge mist mogelijk restant seizoen

Reacties

Grote zorgen in Liverpool. Hoewel zondag met 3-2 op heroïsche wijze werd gewonnen van titelconcurrent Manchester City is er onrust rondom spits Daniel Sturridge. Vanwege een hamstringblessure moest hij zondag gewisseld worden en hoe lang de spits uit de roulatie is, is nog niet zeker.

Zorgen Liverpool: Sturridge mist mogelijk restant seizoen

In Liverpool wordt voorzichtig gefluisterd dat de hamstringklachten Sturridge wel eens het restant van het seizoen zouden kunnen kosten. 'We moeten in de komende dagen kijken hoe ernstig zijn blessure is', liet manager Brendan Rodgers weten. Medische tests moeten uit gaan wijzen of Sturridge eventueel duels gaat missen.

Een blessure zou de koploper van de Premier League slecht uitkomen. Sturridge was in de Premier League al goed voor twintig goals en vormt een perfect duo met aanvalspartner Luis Suarez.

Door de zege op City is de eerste titel sinds 1990 een stap dichterbij op Anfield Road. De voorsprong op nummer twee Chelsea is twee punten. City is op een afstand van zeven punten gezet, maar heeft wel twee duels minder.

Chelsea is een van de vier tegenstanders die Liverpool nog zal treffen. Voor het bezoek van Chelsea staat voor Liverpool nog een uitduel met Norwich City op het programma. Liverpool besluit de competitie tegen Crystal Palace (uit) en Newcastle United (thuis).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.