Werder Bremen zoekt naar oplossing voor Elia

Reacties

Eljero Elia heeft nog een contract voor één seizoen bij Werder Bremen, maar de kans dat de 28-jarige vleugelspits dat uitdient is nihil. Na een halfjaar op huurbasis bij Southampton te hebben gespeeld lonkt nu een transfer voor de 28-voudige international.

Werder Bremen zoekt naar oplossing voor Elia

Elia moet zich na de zomerstop weer melden bij de nummer tien van Duitsland, maar een terugkeer in het Weserstadion lijkt geen optie. In de weken vóór zijn vertrek naar Southampton was de ex-speler van ADO Den Haag en FC Twente vaker niet dan wel lid van de wedstrijdselectie. Directeur Thomas Eichin laat in gesprek met Kicker dan ook weten op zoek te zijn naar een oplossing.

Eichin stelt daarbij expliciet dat de clubleiding bezig is met 'een transfer naar een andere club.' Mogelijk biedt Southampton uitkomst. De club van manager Ronald Koeman heeft een optie tot koop laten opnemen in het huurcontract. De vraag is of The Saints die nog willen lichten, want in het St. Mary's Stadium verdween Elia meer en meer naar de achtergrond.

De in Voorburg geboren aanvaller startte begin dit jaar nog uitstekend aan zijn Premier League-avontuur door in zijn tweede optreden meteen twee keer te scoren tegen Newcastle United. Van zijn laatste zes competitieduels speelde Elia er echter nog maar één als basisspeler. Het maakt de toekomst van de in Duitsland overbodige dribbelaar er niet bepaald duidelijker op.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.