Koeman: 'Ik geloof in de kwaliteiten van Elia'

Reacties

Bij Southampton zal Eljero Elia met open armen worden ontvangen. Manager Ronald Koeman heeft vertrouwen in de 27-jarige aanvaller, die bij Werder Bremen op een zijspoor staat.

Koeman: 'Ik geloof in de kwaliteiten van Elia'

'We hebben minimaal één speler nodig voor de voerhoede', sprak Koeman zijn wensen uit voor de komende transferperiode. De oud-international wil meer mogelijkheden hebben. 'Elia is een goede optie, ik geloof in zijn kwaliteiten. Hij is ook een van de spelers die op ons lijstje staat. Het is nog niet rond, maar de interesse is er nog steeds.'

Southampton is met Werder Bremen in gesprek over een huur met een optie tot koop. 'De optionele transfersom is relatief hoog. We zijn niet in de positie iets weg te geven', zei technisch directeur Rouven Schröder van de Duitse club. Het armlastige Werder wil een groot deel terugzien van de vijf miljoen euro die het in 2012 aan Juventus betaalde voor de vleugelspits.

Maar Werder staat zeker open voor een (tijdelijk) afscheid van Elia. De Duitse club wil af van de grootverdiener, die de laatste weken zelfs niet meer tot de wedstrijdselectie behoorde. De 27-jarige aanvaller heeft in Southampton weer zicht op speeltijd, terwijl Koeman met de komst van de 28-voudig international de gewenste uitbreiding van zijn smalle selectie krijgt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.