Wangedrag bij Chelsea levert Manchester United boete op

Reacties

De uitschakeling in het FA Cup-toernooi door Chelsea heeft voor Manchester United nog een staartje gekregen. De Engelse voetbalbond FA heeft de topclub een boete van ruim 23 duizend euro opgelegd.

Wangedrag bij Chelsea levert Manchester United boete op

De FA noemt als reden het wangedrag van de spelers in de 35ste minuut van de kwartfinale op Stamford Bridge (1-0). In die minuut werd Ander Herrera van het veld gestuurd met zijn tweede gele kaart. Dat tot grote frustratie van manager José Mourinho en ook zijn spelers. Scheidsrechter Michael Oliver moest het ontgelden.

Na afloop was The Special One uiterst cynisch over het optreden van de arbiter. 'Michael Oliver is een scheidsrechter met fantastische potentie. In vier wedstrijden heeft hij ons drie strafschoppen tegen en een rode kaart gegeven', aldus Mourinho, die het tijdens de wedstrijd aan de stok had met Chelsea-manager Antonio Conte.

Donderdag liet Mourinho zich na het Europa League-duel met FK Rostov ook al cynisch uit. Hij sprak zijn onvrede uit over het razenddrukke programma van zijn ploeg en het feit dat daar in zijn ogen te weinig rekening mee gehouden wordt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.